KOM IN ACTIE VOOR ORANGE BABIES

Onze organisatie zou niet kunnen voortbestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden aan Orange Babies. Dit varieert van het beschikbaar stellen van producten en diensten, het zelf organiseren van evenementen al dan niet samen met Orange Babies tot inzamelingsacties op scholen. Orange Babies steunt jouw actie en stelt mits mogelijk materialen ter beschikking.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Tijdens deze 10-daagse mountainbike tour fiets je door de prachtige natuur van Zambia. Je ziet de indrukwekkende wildlife rondom Livingstone en aanschouw je met eigen ogen wat voor impact Orange Babies maakt in het leven van de moeders en kinderen in de projecten. Je bezoekt bijvoorbeeld een van onze weeshuizen, scholen en een hiv test campagne in Ng'ombe. Daarnaast krijg je de kans om een dag je handen uit de mouwen te steken en te helpen bij een van de projecten. Meer weten over dezij bijzondere reis? Bekijk de brochure.
Bekijk alle

Je kunt op duizend-en-één manieren in actie komen voor de moeders en kinderen van Orange Babies. Bijvoorbeeld door iets lekkers te bakken en te verkopen, of meedoen aan de jaarlijkse fietstour langs de projecten. Wil je een sportevenement (wedstrijd) organiseren, of bij een feestje/jubileum geen cadeautjes vragen maar een donatie aan Orange Babies? Dan kan dat natuurlijk ook!   

Start actie
Bekijk alle

Schrijf je in voor de Millennial Tour 2019

08-04-2019 | 12:30 Van 1 t/m 10 november fietsen de millennials langs de projecten in Zambia. Tijdens deze once in a lifetime experience zie je naast de indrukwekkende wildlife, met eigen ogen wat voor impact Orange Babies maakt in het leven van de moeders en kinderen in de projecten.  Je bezoekt bijvoorbeeld een van onze weeshuizen, scholen en een hiv test campagne in Ng'ombe. Daarnaast krijg je de kans om een dag je handen uit de mouwen te steken en te helpen bij een van de projecten. Dankzij jouw sponsorbijdrage, help je Orange Babies bij het empoweren van de lokale jeugd.  Ben je tussen 20 - 35 jaar oud en is dit iets voor jou? Stuur een e-mail naar projects@orangebabies.com.
Lees meer
Bekijk alle

stichting Truus

20-11-2019 | 19:56 Aan: Desiree fiets voor Orange Babies