Alain rides for the Babies!

Dit is de actie van Alain Adriaanse

Nog te gaan

Normal b65d4cd72cd5832f31a11a027cc9feee1cda8d9f
van totaal € 5.000 (206%)

Een aantal jaren geleden zijn wij (mijn vrouw en twee kids) in Zuid-Afrika geweest. Daar hebben we met eigen ogen gezien hoe de kindjes daar leven en daar hebben we het nog regelmatig over.

Toen mijn gezin hoorde dat ik aan deze Fietstour mee zou gaan doen, waren zij dan ook gelijk enthousiast en kwamen meteen met hele leuke ideeën om geld op te halen voor dit goede doel.

Toen we in Zuid-Afrika waren, hebben we schooltjes in de Townschips bezocht en wat was dit indrukwekkend om te zien hoe het er daar aan toe gaat! Je wordt gelijk met je neus op de feiten gedrukt en beseft dat we het hier eigenlijk wel heel goed hebben. En daarom ga ik in november meedoen aan een 10-daagse mountainbike-tour door Zambia, één van de 3 landen waar Orange Babies projecten heeft opgezet en/of ondersteund met als doel om HIV te bestrijden.

Ik ben al aan het trainen want ik moet toch wat eelt kweken op het zitvlak 😂. Nu is het aan mij om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Orange Babies en dat ga ik doen door middel van een aantal acties en evenementen.

Ik kan al vast verklappen dat ik op zondag 2 juni a.s. een mooie picknick ga verzorgen bij Restaurant Hofstede Meerzigt. Een picknick met alles er op en er aan zeg maar en waar ook een leuke loterij zal zijn. Wil je hier bij zijn, laat het me weten! 

Dus.. wil je mij, en dus de projecten van Orange Babies, steunen? Kom lekker picknicken of als je daar niet bij kunt zijn, mag een donatie natuurlijk ook 😃!

Groeten,
Alain

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
20-06-2019 | 08:24
14-06-2019 | 21:51 Alain én het goede doel zijn alle steun waard. Chapeau voor je inzet!
07-06-2019 | 00:47 Goede actie Alain. Zet hem op!
06-06-2019 | 12:47
06-06-2019 | 01:06 Picknick 😃