Arnold Ros op de pedalen voor Orange Babies

Arnold Ros
from €6.500 (4%)

Arnold Ros op de pedalen voor Orange Babies

 

Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. Met slimme campagnes, praktische medische hulp en effectieve begeleiding vinden besmette moeders en kinderen de weg terug naar een leven en wordt, waar mogelijk, hiv-overdracht voorkomen.

Ik ben van mening dat in de huidige tijdsgeest en met de beschikbare (genees -en financiële) middelen tegen het hiv-virus is het ondenkbaar dat dit alleen voor de Westerse wereld zou moeten gelden. Kinderen in Afrika worden geboren in extreme armoede zonder (gezonde) voeding, medische zorg en een eerlijke kans op een toekomst. Ik vind het belangrijk om bewustwording voor ons en de generaties na ons te creëren. Bewustwording over hiv en aids is belangrijk om naast verspreiding ook de taboes hierom te doorbreken.

Als Orange Babies ambassadeur ga ik mij 100% inzetten om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en de boodschap van Orange Babies uit te dragen.

Onderdeel van het ambassadeurschap is een uitdagende fietstour door Namibië en Kaapstad.

Op 1 oktober 2020 ga ik de uitdaging aan met mezelf op zowel fysiek als mentaal gebied en fietsen voor Orange Babies in Namibië. Middels deze tour will ik samen met de andere deelnemers hiv de wereld uittrappen! Dagelijks fiets ik op een mountainbike een afstand van 60 tot 80 kilometer om op deze manier geld in te zamelen voor dit goede doel en op deze manier mijn bijdrage te leveren.

Tijdens deze tour door Namibië en Kaapstad bezoek ik projecten en aanschouw ik met eigen ogen wat ons gezamenlijke support voor impact heeft op de moeders en kinderen uit de projecten. 

Draag jij Orange Babies ook een warm HART toe en wil je mij helpen om zoveel mogelijk geld op te halen? Elke donatie wordt ontzettend gewaardeerd?

Hieronder een aantal conrete voorbeelden van wat voor impact Orange Babies kan maken - voor de moeders en kinderen - met de donaties.

  • Met  € 5,- kan een kind een week lang een gezonde maaltijd krijgen; cruciaal bij het nemen van hiv-medicijnen.
  • Met € 25,- kan een kind een kwartaal naar school gaan, inclusief schoolgeld, -uniform en -boeken.
  • Voor € 100,- zorg je ervoor dat een baby, dankzij de juiste medische begeleiding van de hiv-positieve moeder, zonder hiv ter wereld komt.

Wij zijn bevoorrecht en daar moeten we ons bewust van zijn!

Onwijs bedankt voor je support! 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€100 16-03-2020 | 09:21
€25 11-03-2020 | 17:30
€50 11-03-2020 | 13:45
€7,50 09-03-2020 | 15:58
€25 09-03-2020 | 14:37