Daar geloof ik in. Korte lijnen en bevlogenheid!

Caroline Thijssen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.500 (176%)

Zonder dat ik ooit gefietst had voor Orange Babies geloofde ik er al in. Een bevlogen organisatie met korte lijnen en een helder verhaal. Eenmaal gefietst in Namibië en gezien dat het geld, dat ik zelf door verschillende acties bij elkaar had opgehaald, echt op de goede plaats terecht komt maakt dat ik weer ga fietsen!
Het verschil van 1 of 2 maaltijden per dag voor 500 kinderen op een school is pas echt een verschil als je zelf het eten op staat te scheppen en ziet hoe belangrijk het is dat de kinderen voordat ze naar school gaan een voedingsbodem hebben. En hier vinden we dat de normaalste zaak van de wereld. Maar wat ik niet normaal vind is dat ze überhaupt maar 2 maaltijden per dag eten. Hoezo?
Thuis eet je er ook 3.
Natuurlijk wordt er van uitgegaan dat ze thuis ook te eten krijgen maar dat is niet altijd zeker. Ik wil dus dat er meer geld beschikbaar komt voor eten.
Hiv vrije kinderen die gezond en met plezier naar school gaan. Een veilige leefomgeving geboden krijgen en bescherming.
Dat bieden de moeders van Orange babies hen!
Iedere moeder heeft ongeveer 20 kinderen onder haar vleugels die ze beschermt en in de gaten houd. Zo worden zaken die niet kloppen snel gesignaleerd.
Deze moeders zijn vaak zelf al eerder door Orange Babies geholpen of genezen en hebben een oranje hart voor alles wat staat voor de kinderen en de organisatie. Daar geloof ik in. Korte lijnen en bevlogenheid.
Daar sta ik immers zelf ook voor.

Sponsor mij en zo de moeders en kinderen van Zambia. Ik ga fietsen, de projecten bezoeken, luisteren, praten en zien wat het geld uit Nederland doet in Zambia.

Sponsor je mij?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 18-11-2019 | 10:58
€ 150 18-11-2019 | 04:38
€ 50 17-11-2019 | 20:12 Met recht een goed doel! 👍🏿
€ 100 17-11-2019 | 10:09
€ 25 14-11-2019 | 08:32