Cindy voor Orange Babies

Dit is de actie van Cindy Nowe

Nog te gaan

van totaal € 3.500 (39%)

Ik ga mij in November wederom inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te trappen voor Orange Babies en dit jaar in Zambia.

Zambia, Het is er snikheet en ik ga daar 60 tot 80 km per dag fietsen. Er is weinig tot geen asfalt, zand en ruige paden bieden een enorm sportieve uitdaging voor iemand die niet van fietsen houdt.

Deze beproeving verbleekt bij de beproeving die vele kinderen in Zambia hebben. Deze kinderen zijn belast met HIV/AIDS en leven onder enorme armoedige omstandigheden, met honger, en zonder zicht op een betere toekomst.

Ik wil door te fietsen een bijdrage leveren aan een wereld waar kinderen zonder HIV worden geboren en waar kinderen -die de gevolgen van de HIV -epidemie aan den lijve ondervinden- een kans krijgen op een toekomst met hoop. Hoop is oersterk!
Orange Babies bouwt weeshuizen en voorzien de kinderen van medische zorg, voeding en onderwijs. Ik heb het geweldige werk van Orange Babies mogen aanschouwen in Namibië en Zuid Afrika. Lieve mensen Orange Babies maakt ECHT het verschil.

Omdat ik hen wil steunen, lawaai voor ze wil maken en ruchtbaarheid wil geven aan hun geweldige werk fiets ik op een mountain bike onder de brandende zon door Zambia dit jaar. Geven jullie mij en de lieve kinderen van dit prachtige land een steuntje in de rug ?

Doneren kan via onderstaande link, je hoeft alleen maar te klikken en een bedrag te kiezen. Hoeft geen wereldbedrag te zijn hoor, alle kleine beetjes helpen in de strijd om HIV de wereld uit te krijgen.

Dankjewel.
Liefs, Cindy

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
21-07-2019 | 23:01
20-07-2019 | 11:50
19-07-2019 | 16:07
17-07-2019 | 15:29
15-07-2019 | 22:07