Zambia tour voor Orange Babies

This is the fundraising page of Eveline Kroese

Still to go

from € 2.500 (2%)

In de eerste week van november zal in deelnemen aan een 10-daagse mountainbike tour door Zambia voor Orange Babies! Tijdens deze tour, fietsen wij tussen de 40km en 80km per dag door de prachtige natuur van Zambia. Hier zullen wij met eigen ogen aanschouwen wat voor impact Orange Babies maakt in het leven van de moeders en kinderen van de verschillende projecten.

Orange Babies gelooft in een wereld waarin kinderen een gezonde start maken in het leven – zonder hiv. En een samenleving waarin alle kinderen, ook kinderen die slachtoffer zijn geworden van de epidemie doordat zij zelf besmet zijn of hun ouders zijn verloren aan aids, gelijke kansen krijgen.

Tijdens deze tour bezoeken wij bijvoorbeeld een van de weeshuizen, scholen en een hiv-test campagne in Ng'ombe. Daarnaast krijgen wij ook de kans om een dag onze handen uit de mouwen te steken en te helpen bij een van de projecten.

Nog steeds worden wereldwijd elke dag 400 baby’s geboren met hiv omdat de moeder besmet is. Omdat de hiv-overdracht met de juiste medicijnen en zorg voorkomen kan worden, zou ik u graag willen vragen om te doneren. Elke bijdrage kan een verschil maken en wordt enorm gewaardeerd! Aan iedereen maak ik hierbij in ieder geval de belofte dat ik elke kilometer af zal maken!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
06-09-2019 | 15:49