Francine op de fiets voor Orange Babies

francine schilt
Closed You can't donate anymore
from €2.000 (101%)

Hulp is in zuidelijk Afrika harder nodig dan ooit, de corona epidemie raakt juist de allerarmsten en dit geldt ook voor de kinderen en moeders die afhankelijk zijn van hulp van Orange Babies. Niet alleen komt door alle beperkende maatregelen lokaal de hulpverlening in het gedrang, ook zijn er minder mogelijkheden om fondsen te werven en zo zijn er ook minder financiële middelen. Al twee keer eerder heb ik meegedaan aan een sponsorreis voor Orange Babies, in Zuid-Afrika en Zambia. Zo heb ik van dichtbij kunnen zien wat er bereikt wordt met onze steun, daarom schrijf ik me juist nu weer opnieuw van harte in.

Orange Babies richt zich op hulp aan Hiv geïnfecteerde vrouwen en hun baby’s, en op andere Hiv-gerelateerde slachtoffers zoals wezen. Ze kiezen daarbij voor de allerarmsten die anders geen toegang hebben tot zorg. De hulp gaat veel verder dan alleen medische hulp, de hulp is ook gericht op het verbeteren van de sociale omgeving en preventie van besmetting. Het doel is om uiteindelijk een Hiv-vrije generatie te hebben in Afrika.

Wat kan er bereikt worden met jouw donatie;

- Met € 5,- kan een kind een week lang een gezonde maaltijd krijgen; cruciaal bij het nemen van Hiv-medicijnen. 
- Met € 12,-ontvangt een kind twee weken lang dagelijkse voeding en Covid-19 preventiemiddelen zoals mondkapjes en zeep; 
- Met € 25,- kan een kind een kwartaal naar school gaan, inclusief schoolgeld, -uniform en -boeken.
- Voor € 100,- zorg je ervoor dat een baby, dankzij de juiste medische begeleiding van de Hiv-positieve moeder, zonder Hiv ter wereld komt.

Help jij me met jouw donatie om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor dit prachtige doel?

Hartelijk bedankt, francine

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€500 14-12-2020 | 09:46
€50 04-12-2020 | 12:51
€25 12-10-2020 | 16:39
€50 06-10-2020 | 13:11
€30 02-10-2020 | 17:04