Helping Hands 4 Orange Babies fietst in Zambia

Helping Hands 4 Orange Babies

( Lid van team: Team Helping Hands )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 7.000 (75%)

Lieve vrienden, familie & relaties,

Ook dit jaar stappen wij weer op de fiets. In november reizen wij af naar Zambia. Zoals jullie weten hebben de projecten van Orange Babies een bijzondere plek in ons oranje hart. Toch is deze reis extra bijzonder want naast dat we weer de sportieve prestatie aangaan bezoeken we wederom de projecten van Orange Babies. Nog trotser zijn we dat we ook een bezoek brengen aan de Ng’ombe Open Community School (NCS). Dit Project wordt door Orange Babies, met de steun van onze eigen stichting , Orange Heart 4 Hope, ondersteund. De school bevindt zich in één van de armste gebieden van de wereld. De ca 580 leerlingen krijgen thuis over het algemeen niets te eten , op school worden ze hierin voorzien, dit heeft als effect dat ze zich veel beter concentreren en deze voedzame maaltijd is voor de kinderen met HIV essentieel om de medicatie te laten aanslaan en resistentie te voorkomen.naast het financieren van de kosten, zoals de salarissen van de docenten kunnen we de algemeene standaard voor de leerlingen, leraren en huisversting fors verbeteren.

Met z’n vieren gaan we dit met eigen ogen bekijken! Trots zijn wij nu al op de progressie maar helaas zijn er nog steeds kinderen en moeders die jullie/onze hulp hard kunnen gebruiken.

Help jij mee?

Alvast bedankt,

Liefs,

Manuela,Irene, Esther en Hans

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 745 03-01-2020 | 10:23 Dikke knuffel, voor 4 grote kanjers!
€ 200 14-11-2019 | 22:12
€ 25 13-11-2019 | 21:07 Klein gebaar .. Maakt Groot verschil ! ( en respect aan voor ieder die zich zo ver weg inzet voor anderen ) ❤
€ 25 13-11-2019 | 17:31
€ 15 13-11-2019 | 16:45