Helping Hands 4 Orange Babies

Dit is de actie van Stichting Orange Heart 4 Hope in samenwerking met Kleinsman/Varzideh Dental Centre
van totaal € 15.000 (5%)

De door ons opgerichte stichting Orange Heart 4 Hope samen met Kleinman/Vazideh Dental Centre, heeft als doel de Ng’ ombe Open Community School meerdere jaren financieel te ondersteunen en we gaan proberen dit project stap voor stap verder uit te bouwen.

Er is nog een hoop te doen.

Graag zouden wij de algemene standaard voor leerlingen, leraren en huisvesting verbeteren. Tevens hebben wij het plan om een Community Mother project op te zetten.

Dit kunnen wij niet alleen en zijn op zoek naar sponsoren: HELPING HANDS 4 ORANGE BABIES

Wil je ons steunen dat kan via deze actie-pagina!

WAAR DOEN WE HET VOOR?

NG’OMBE OPEN COMMUNITY SCHOOL(NCS)Lusaka- Zambia

Deze school, in één van de armste gebieden van de wereld.

Om voort te bestaan  en verder te kunnen uitbreiden hebben ze onze hulp hard nodig!

De ca 580 leerlingen krijgen thuis over het algemeen niets te eten , op school worden ze hierin voorzien, dit heeft als effect dat ze zich veel beter concentreren en deze voedzame maaltijd is voor de kinderen met HIV essentieel om de medicatie te laten aanslaan en resistentie te voorkomen.

 

De Jeugd heeft de toekomst!

Voor deze jongeren met HIV worden er speciale programma’s opgezet waarbij men elkaar steunt en voorlichting geeft en waar zij via workshops en sport en spel belangrijke life skills aanleren om sterk en zelfstandig te worden. Talentvolle leerlingen worden aangemoedigd en ondersteund om een vervolgopleiding te volgen en soms een eigen bedrijfje op te zetten.

HELPING HANDS 4 ORANGE BABIES is onderdeel van stichting ORANGE HEART4 HOPE

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
03-06-2019 | 19:30 Niks doen is geen optie! Ongelofelijk mooi werk wordt er verricht door Orange Babies. Alle projecten staan aan! Team Nonne wenst jullie mooie vooruitgang bij de ontwikkeling van mensen die het zo hard nodig hebben.
16-04-2019 | 12:04 Ik heb dit bedrag onlangs nog gekregen als extra voor mijn Orange Babe Tour Z-Afrika, maar maak dit graag over aan jullie project. Liefs en heel veel succes! Cor
11-04-2019 | 01:49 Lieve Es . Een fantastisch iniatief voor zo een goed doel! Ga zo door! Laat iedereen op deze wereld een toekomst hebben vol begrip , erkenning en liefde! Liefs Asx
08-04-2019 | 09:10
10-03-2019 | 18:03