Biking for Orange Babies in Africa

Dit is de actie van Machiel Wentink

Nog te gaan

van totaal € 3.500 (25%)

Omdat elk kind een eerlijke start verdiend!

 

In november dit jaar ga ik me inzetten voor Orange Babies in Afrika

Een geweldige ervaring waarbij we 10 dagen lang met een bijzondere groep mensen gaan fietsen door de prachtige natuur van Zambia.

Tijdens deze fietstocht zullen we diverse projecten  bezoeken om met eigen ogen te zien waar Oranges Babies zich voor inzet en hoe belangrijk dit is. Deze projecten bestaan onder andere uit weeshuizen, scholen en een HIV test campagne in Ng'ombe. Daar naast zullen we ook zelf de handen uit de mouwen steken om te helpen bij de projecten.

Mijn doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor Orange Babies omdat ik vind dat ieder kind op de wereld een eerlijk start verdiend. Tegenwoordig kan ieder kind kind geboren worden zonder HIV terwijl de moeder drager is van het virus.

Naast het geven van medische zorg doet Orange babies meer zoals het bouwen van weeshuizen, scholen, kraamklinieken en opvanghuizen voor moeders en kinderen.

Voor slechts:

5 euro heeft een kind in Zambia een week lang een gezonde maaltijd.

25 euro kan een kind een kwartaal naar school incl boeken en uniform.

100 euro kan een baby dankzij de juiste medicatie geboren worden zonder HIV.

Dus elk bedrag hoe klein ook kan voor een kind al een verschil maken.

 

Gr,

Machiel

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
11-05-2019 | 09:56
10-05-2019 | 22:21