Ieder kind verdient een gezond en gelukkig leven

Dit is de actie van Marijke Schreiner

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (93%)

Ik ga fietsen in Zambia voor Orange Babies!

Wat mij altijd blij maakt tijdens mijn reizen zijn de kinderen die nieuwsgierig zijn naar wie je bent en met een grote glimlach de kleine cadeaus ontvangen die we meenemen van thuis. Deze kinderen zijn veelal gezond en gelukkig, ook al hebben ze heel weinig. Ik vind het belangrijk dat ieder kind, waar ook ter wereld, een gezond en gelukkig leven kan leiden. Dit is helaas niet vanzelfsprekend. Daarom draag ik Orange Babies een warm toe en ga ik me hiervoor inzetten. Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren,die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. Orange Babies strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van deze epidemie. 

Ik ga nu heel fanatiek trainen om straks die fietskilometers te kunnen maken in Zambia in Oktober.

Tijdens deze 10-daagse mountainbike tour in Zambia zien we met eigen ogen wat voor impact Orange Babies maakt in het leven van de moeders en kinderen in de projecten. We bezoeken een van de weeshuizen, scholen en een hiv test campagne in Ng'ombe. En daarnaast steken we de handen uit de mouwen bij een van de projecten.

Mijn bijdrage zal klein zijn in relatie tot dit grote probleem maar dat mag ons allemaal niet weerhouden om de schouders eronder te zetten. Heel fijn als je mij wilt helpen en bij wilt dragen met een donatie voor Orange Babies.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
23-07-2019 | 10:56
15-07-2019 | 19:10 Ik vind dat we alle mogelijkheden moeten inzetten om hiv de wereld uit te werken! Zet 'm op Marijke!
28-06-2019 | 22:06
20-06-2019 | 21:53
19-06-2019 | 21:33