Mijntje en Alex fietsen voor Orange Babies

Mijntje Lückerath en Alexandra van Doorne
Qr
from € 7.000 (39%)

In november gaan wij 10 dagen fietsen voor Orange Babies in Namibie en hiermee willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede werk van Orange Babies. Uiteraard betalen wij onze eigen reis- en verblijfkosten.

Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. In 2019 fietste Mijntje al samen met Judith mee met Orange Babies in Zambia, en heeft daar met eigen ogen gezien wat een geweldige werk Orange Babies doet voor deze en ook de volgende generatie. Zowel op het gebied van de juiste medicijnen en voorlichting op het terrein van HIV, waardoor de overdracht van hiv wordt voorkomen, maar ook op het terrein van onderwijs waardoor een nieuwe generatie opgroeit met kansen en toekomstmogelijkheden.

In Namibie bezoeken we onder andere het Orange Babies Home dat onderdak biedt aan wees- en kwetsbare kinderen en daarnaast zorgt dat deze kinderen toegang hebben tot onderwijs. Orange Babies Home focust zich in deze doelstelling specifiek op:

* Goede monitoring en evaluatie van hiv-therapie van hiv-positieve kinderen;

* Verbetering van algemene gezondheid van de kinderen door maandelijks weging en meting;

* Toegang tot onderwijs op de 5 Rand Primary School;

* Zorg dragen voor basis hygiëne (persoonlijke verzorging).

Elke financiële bijdrage kan helpen met de missie van Orange Babies

Voor € 10,- krijgt een kind twee weken lang eten

Voor € 25,- kan een kind een kwartaal naar school

Voor € 100,- kan een baby hiv-vrij geboren worden

Veel dank voor ieders bijdrage!

Mijntje Lückerath en Alexandra van Doorne

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 500 17-12-2020 | 10:46
€ 1.000 01-09-2020 | 13:39
€ 1.250 31-03-2020 | 13:21