Omdat ieder kind een kans verdient!

Rick en Jody
Qr
van totaal € 8.250 (66%)

Jody: “Als je wordt ingeloot, dan ga ik mee en zetten we ons samen in voor dit fantastische doel”.

Yes, ingeloot!
Jaarlijks, tijdens de kerstborrel, wordt bij mijn werkgever, Grip Accountants en Adviseurs, geloot wie in het nieuwe jaar mag deelnemen aan een van de mountainbiketours door Afrika van Orange Babies. Grip betaalt de reis- en verblijfskosten en het minimale sponsorbedrag. De collega die is ingeloot probeert dit sponsorbedrag (minimaal) te verdubbelen. Na de enthousiaste verhalen van collega’s die al eens voor Orange Babies naar Afrika afreisden, twijfelde ik afgelopen december, toen we ons konden aanmelden, geen seconde: in 2020 wil ik mijn steentje bijdragen! Mijn vriendin Jody deelde mijn enthousiasme en zei meteen: “Als je wordt ingeloot, dan ga ik mee en zetten we ons samen in voor dit fantastische doel”. Zo werd het doelbedrag verhoogd van € 5.500,- naar € 8.250.

Tour Cape Town Millennial
Tijdens onze 8-daagse reis (eind oktober/begin november) bezoeken we verschillende projecten van Orange Babies. We starten in Johannesburg en gaan daarna naar Kaapstad. We gaan met eigen ogen zien waar het geld - dat zo hard nodig is - terechtkomt en hoe groot het verschil is dat Orange Babies voor veel mensen maakt. Natuurlijk blijft het niet alleen bij bezoeken, we steken ook onze handen uit de mouwen! Meer weten over de verschillende projecten van Orange Babies? Neem een kijkje op:
https://orangebabies.nl/nl/projecten-orange-babies

Een kleine donatie maakt al veel verschil
Benieuwd naar hoe jouw donatie verschil kan maken? Hieronder enkele concrete voorbeelden:
  •  Voor € 10,- krijgt een kind twee weken lang gezonde voeding;
  •  Voor € 25,- kan een kind een kwartaal naar school;   
  •  Voor € 100,- kan een baby hiv-vrij geboren worden.

Help jij samen met ons hiv de wereld uit?
Wij hebben ontzettend veel zin in deze unieke en ongetwijfeld onvergetelijke reis, en hopen op jouw steun. Op voorhand willen we iedereen die ons steunt alvast hartelijk bedanken!

Wil je als sponsor een factuur ontvangen ten behoeve van fiscale voordelen? Geef ons een seintje en we maken het in orde.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 70 10-05-2021 | 21:32
€ 20 21-03-2021 | 09:49
€ 150 05-11-2020 | 11:47
€ 15 27-07-2020 | 16:04
€ 75 23-07-2020 | 14:19