Rudi en Nienke fietsen voor Orange Babies

This is the fundraising page of Rudi en Nienke ;)

Still to go

from € 10.000 (82%)

"Ach meld je toch aan voor de loting, hoe groot is nou de kans dat je het wordt... En stel dát jij het wordt, dan ga ik met je mee!"

En inderdaad. De kans was groter dan verwacht! In november 2019 reizen Rudi en ik af naar Zambia met Orange Babies om daar (per mountainbike) hun projecten te bezoeken. Orange Babies ambieert een wereld waarin geen kinderen met hiv worden geboren.

In 2012 heb ik met Ilse al eens de landen Malawi en Zambia bezocht. We hebben gezien hoe belangrijk scholing is in deze landen. Geld doneren is nodig en goed, maar alleen doneren heeft naar mijn mening niet veel zin. Het is belangrijk om ook projecten te begeleiden en de lokale bevolking te leren hoe zij lange termijn projecten aan moeten gaan.

Via deze pagina en op mijn website www.nienkekok.nl/zambia houd ik een blog bij. Niet alleen gedurende de reis, maar ook tijdens de voorbereidingen - zonder fietservaring moet er natuurlijk wel getraind worden!

Tijdens deze 10-daagse mountainbike tour fietsen we door de prachtige natuur van Zambia. We zien de indrukwekkende wildlife rondom Livingstone en aanschouwen met eigen ogen wat voor impact Orange Babies maakt in het leven van de moeders en kinderen in de projecten.

We bezoeken bijvoorbeeld één van de weeshuizen van Orange Babies, scholen en een hiv test campagne in Ng'ombe. Ook steken we onze handen uit de mouwen om te helpen bij één van de projecten.

Ik heb enorm veel zin om mijn passie voor reizen eens op een andere manier aan te pakken én te combineren met een sportieve uitdaging!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
20-09-2019 | 18:50 Hallo Nienke, wat een topactie! heel veel succes!!!!!
20-09-2019 | 15:06
20-09-2019 | 14:45 Heel veel succes Rudi en Nienke!
20-09-2019 | 14:41 Super dat jullie dit doen! Heel veel succes
19-09-2019 | 17:47 Heel veel succes met jullie fietstocht!
View all

Spinning- en Mega Walk marathon zaterdag 22 juni 2019

17-06-2019 | 09:08 Orange BabiesOp zaterdag 22 juni 2019 organiseren wij een spinning en mega walk marathon om geld in te zamelen voor onze actie voor Orange Babies. Lees hier meer over onze actie. Spinning en Mega Walk marathonOmdat wij zelf ook gaan fietsen in Zambia en flink aan het trainen zijn, vragen we jullie om één of meerdere uurtjes mee te trainen! Tevens voor ons een mooi moment om geld binnen te halen. De marathon duurt 3 uur. Je hoeft niet de volledige 3 uur mee te fietsen, maar jullie laten je toch niet kennen of wel… Je kunt je inschrijven voor de volgende tijden: (let op, tijden zijn gewijzigd!)11.00 – 12.00 uur12.00 – 13.00 uur13.00 – 14.00 uur AanmeldenGeef op het deelnemersformulier onder aan deze pagina aan of je meedoet met spinning of met mega walk én voor welke tijden je je wilt inschrijven.  Je hoeft geen lidmaatschap te hebben bij Aerofitt om deel te nemen. Aerofitt zorgt voor instructeurs die ons door de 3 uur heen helpen. Wij maken er een feestje van! Spinning en mega walkDe spinning fietsen en mega walks staan in één zaal. De les wordt tegelijk gegeven.Ken je Mega Walk nog niet? Bekijk hier een filmpje van Mega Walk. Geld donerenDe kosten om deel te nemen zijn minimaal € 10,- per uur, meer mag natuurlijk ook :-). Het is niet verplicht om 3 uur lang deel te nemen, je kunt je dus ook voor 2 uur inschrijven. Graag het sponsorbedrag doneren op onze actiepagina (onze voorkeur – klik hier om naar de actiepagina te gaan) óf op de dag zelf contant. Vragen over de marathon? Mail dan naar onze ‘inschrijvingen- en financieel manager :)’ Ans Smeitink: spinning-marathon@hotmail.com LocatieFeelGoodClub Aerofitt Zelhem (in het pand van Zwembad De Brink)Stationsplein 87021 CN Zelhem Bij het sportcentrum is voldoende parkeergelegenheid aan zowel de voor- als achterkant. De sportschool heeft dezelfde ingang als Zwembad De Brink. Zelf meenemenSportkleding, handdoek, bidon. Wij zullen zorgen voor sportdrankjes etc. Het is mogelijk om na de marathon bij Aerofitt te douchen. Speciale schoenen voor klikpedalen is niet nodig. Niet fietsen, wel doneren?Dat kan natuurlijk ook! Klik hier om naar onze doneer pagina te gaan. Wij hebben er zin in, gaan er een feestje van maken. Tot dan!
Read more