Give it to me Baby!

Caroline Thijssen
from €3,500 (118%)

Yes, you Baby...

In mijn streven om een verschil te maken in de wereld en te vechten tegen een van de meest verwoestende epidemieën van onze tijd, heb ik mij opnieuw ingeschreven om deel te nemen aan de fietstocht ten behoeve van Hiv-bestrijding in Afrika, georganiseerd door Orange Babies. Dit wordt mijn derde deelname aan dit waardevolle initiatief, en ik voel me oprecht gemotiveerd om mijn steentje bij te dragen aan het verlichten van het lijden van mensen die getroffen zijn door deze ziekte.

Mijn eerdere ervaringen met Orange Babies hebben me laten zien dat het geld dat we inzamelen tijdens deze fietstocht werkelijk goed terechtkomt. Ik heb met eigen ogen de impact gezien van de projecten die door Orange Babies worden ondersteund. Deze projecten zijn essentieel in het bieden van medische zorg, educatie en ondersteuning aan mensen die worden geconfronteerd met de uitdagende realiteit van leven met hiv in Afrika.

Hiv is een wereldwijde uitdaging, maar het raakt Afrika op een bijzonder intense manier. Het is hartverscheurend om te zien hoe deze ziekte levens ontwricht en families verscheurt. De behoefte aan effectieve preventie, behandeling en educatie is dringender dan ooit. Het is onze plicht om te helpen, om samen te komen en een positieve impact te maken op de levens van degenen die getroffen zijn.

Ik geloof in de kracht van solidariteit en gezamenlijke inspanningen. Door deel te nemen aan deze fietstocht, wil ik niet alleen financiële steun bieden, maar ook bewustwording creëren en anderen inspireren om bij te dragen aan deze belangrijke zaak. Elke donatie, hoe klein ook, brengt ons dichter bij een wereld waarin hiv geen verwoestende impact meer heeft.

Samen kunnen we een verschil maken en een betere toekomst creëren voor degenen die getroffen zijn door hiv in Afrika. Ik ben vastbesloten om de uitdagingen van deze fietstocht aan te gaan en ben dankbaar voor uw steun. Laten we samen bouwen aan een wereld waarin hiv geen belemmering meer vormt voor een gezond en gelukkig leven voor iedereen.
Caroline

View all
€100 20-03-2024 | 15:54 Spontaan van de glijbaan af💪🏽
€25 14-03-2024 | 06:57
€25 07-03-2024 | 07:29 Succes mam💪🏼💪🏼💪🏼❤️❤️❤️
€2,600 31-01-2024 | 08:57
€20 28-01-2024 | 11:50 Succes Caroline🍀💋