Ellen fietst voor Orange Babies

Ellen Dekkers
from €3.500 (71%)

 

Een droom wordt werkelijkheid!

Volgend jaar april is het eindelijk zover en ( 2023) mag ik fietsen in Zambia en  de projecten bezoeken van Orange Babies. Daarvoor wil ik een gróte zak met geld ophalen om ze te steunen in de vele geweldige projecten die ze daar hebben om HIV kinderen een gezonder leven te bieden.

Er is zoveel gaande in de wereld...

Daarom mogen we ze juist niet vergeten. De vele kwetsbare kinderen hebben onze hulp harder nodig dan ooit. Naast opvang en medicatie is voeding van essentieel belang omdat anders de hiv-medicatie onvoldoende aanslaat. De vele kinderen zitten door de corona pandemie noodgedwongen thuis. Orange Babies blijft ze steunen en zorgt dat ze naast medicatie ook twee maal per dag een goede maaltijd krijgen. Het zijn de kleine dingen die groots kunnen zijn. Wil je me helpen om die zak met geld te vullen voor al die dappere kindertjes? Weet dat jouw donatie direct naar Stichting Orange Babies gaat. Samen kunnen we ons inzetten voor een betere toekomst voor deze kinderen!  

 

Een kleine donatie maakt al een groot verschil:

  • Voor  € 5,- kan een kind een week lang een gezonde maaltijd krijgen in de projecten; cruciaal bij het nemen van hiv-medicijnen.
  • Voor € 12,50 krijgt een kind een voedselpakket en preventieve middelen zoals een mondkapje en zeep.
  • Voor € 25,- kan een kind een kwartaal naar school gaan, inclusief schoolgeld, -uniform en -boeken.
  • Voor € 100,- zorg je ervoor dat een baby, dankzij de juiste medische begeleiding van de hiv-positieve moeder, zonder hiv ter wereld komt. 

Elke bijdrage is welkom.

Een factuur is mogelijk mocht je als bedrijf een donatie willen storten. 

Ik zal met hart en ziel op de pedalen trappen en geven wat ik te geven heb. 

Ook geef ik ademsessies voor groepen waarvan de volledige opbrengst naar Orange Babies gaat. Meld je aan. 

View all
€100 17-01-2023 | 17:02
€88 03-12-2022 | 13:43
€167 12-11-2022 | 22:03
€50 11-11-2022 | 20:43 Donatie voor ademsessie
€50 31-10-2022 | 08:31 Donatie voor ademsessie
View all

ademen voor Orange Babies

14-04-2021 | 12:37  Als ademcoach bied ik een ademanalyse aan. De opbrengst gaat volledig naar Orange Babies.  Ademen is essentieel! Voor alle levende wezens op aarde. Hoe zit het met jou adem?  Wist je dat je ademhaling je veel vertelt over hoe je in het leven staat? Zoals je leeft, zo adem je.  En helaas, ...... we ademen massaal verkeerd. Té snel, door de mond en niet in de buik. Dat zijn de meest voorkomende adempatronen van deze tijd.  Het goede nieuws is dat je doormiddel van oefeningen je adempatroon kan veranderen en ... ja het klinkt misschien onwerkelijk, maar dus ook je levensstijl.  Wist je bijvoorbeeld dat het véél gezonder is om door je neus te ademen bij duursport zoals fietsen?   Ben je benieuwd naar hoe jouw adempatroon is? Stuur me een bericht, dan maken we een afspraak, via zoom of live. Mijn email: ellen.dekkers@hetnet.nl Ik vraag € 88 en dit mag je direct overmaken op Orange Babies. (Ik stuur je de link)  Samen voor een betere toekomst!   Wil je meer weten over mijn ademwerk? Kijk op www.ademinademuit.nu 
Read more