Fietsen voor Orange Babies

Harald Treur

Raised

2,540
72% reached of my target amount €3,500

Orange Babies doet dankbaar werk voor de kinderen van Afrika. (Wees)kinderen die werkelijk niks hebben, geen eten, geen huis maar alleen een dak. HIV geïnfecteerde tienermoeders. Mannen die misbruik maken van de meisjes. Orange Babies helpt en maakt het verschil. Op een OB (fiets)reis een paar jaar geleden heb ik zelf kunnen zien welk nuttig werk OB doet, en hoe goed de gelden terechtkomen. Voorlichting, voedsel, scholen en weeshuizen onderhouden zodat kinderen daar een veilige basis hebben. Er is veel werk aan de winkel en daarom fiets ik weer om hier samen met jullie mijn steentje aan bij te kunnen dragen. 

Na deze reis met OB hebben we met onze kinderen dezelfde projecten bezocht. Dit maakte wederom diepe indruk en duidelijk dat hulp hard nodig is. 

Op 7 maart vertrek ik naar Zuid Afrika, naast mijn persoonlijke financiele bijdrage (los vd donatie) probeer ik extra gelden bij vrienden, familie en relaties op te halen.Ik zou het geweldig vinden als jullie me willen supporten, in de vorm van een donatie.

Mocht je willen steunen, kun je eenvoudig doneren via de link. Alle beetjes helpen!

Heel veel dank

Harald

PS

Wat kan OB met jullie donatie doen:

-        €200,- een jaar lang educatie voor een meisje (meiden krijgen vaak geen kans op onderwijs, onderwijs is cruciaal in de strijd tegen hiv).

-        €100,-zorg je ervoor dat een baby, dankzij de juiste medische begeleiding van de hiv-positieve moeder, zonder hiv ter wereld komt.

-        €75,- drie jaar lang schoolgeld voor een kind

-        €50,- kan een kind een half jaar naar school gaan, inclusief schoolgeld, -uniform en -boeken.

-        €30,- jaar lang after school programma’s

-        €15,- een uniform voor een kind

-        €5,- een week voedzame maaltijden op school voor een kind

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more