Kids 4 kids!

Inge Veldt

Still to go

from €500 (0%)

Tijdens onze wereldreis zijn wij in Zambia aan de slag gegaan voor Orange Babies. Wat een heftige, indrukwekkende week was het. We zijn diep geraakt door wat we hebben gezien. We hebben grote bewondering voor de mensen en kinderen hier, die in grote armoede leven.

We hebben de kinderen uit hun dagelijkse routine kunnen halen met presentaties, activiteiten en workshops. Hierin waren de voetbalmiddagen een groot succes, mede door de gedoneerde (oude) tenues door VV Bergen. Het zorgde voor een immense blijdschap, een meeslepende uitzinnigheid en een hartverwarmende dankbaarheid. Het bevestigde weer dat sport verbindt, maar vooral dat we iets voor deze kinderen kunnen betekenen. Dit doen we via Orange Babies. Zij zetten zich dag in, dag uit, jarenlang, in voor deze (en vele andere) kinderen. En dat is verschrikkelijk hard nodig. Want zonder hen hadden deze kinderen een heel ander bestaan gehad.

 

Wil je een steentje bijdragen aan de toekomst van de kinderen? Heel graag. We kunnen met recht zeggen: het komt zó goed terecht.

🧡

 

Benieuwd naar hoe jouw donatie verschil kan maken? Hieronder enkele concrete voorbeelden:
  •  Voor € 10,- krijgt een kind twee weken lang gezonde voeding;
  •  Voor € 25,- kan je een meisje een half jaar voorzien van maandverband, zodat ze ook tijdens hun menstruatie naar school kunnen.
  •  Voor € 50,- kan een kind een half jaar naar school, incl. schoolgeld, schooluniform en schoolboeken;
  •  Voor € 100,- zorg je ervoor dat een baby, dankzij de juiste medische begeleiding van de hiv-positieve moeder, zonder hiv ter wereld komt.