K

Kids 4 Kids

Kinderen van de Bosschool

Raised

10
0% reached of my target amount €2,000

Sponsorloop 26 april 2024

Op vrijdag 26 april, op de sportdag, wordt er in de middag een sponsorloop gehouden door alle kinderen van de Bosschool. Het geld wat hiermee wordt ingezameld gaat rechtstreeks naar een basisschool in Lusuno, in Zambia. De school wordt deels gefinancierd door de Stichting Orange Babies. Zij verzorgen o.a. de maaltijden, zodat de kinderen in ieder geval 1 voedzame maaltijd per dag krijgen. Maar er is nog zoveel meer hulp nodig.

Toen wij vorig jaar op de school aan het werk waren en Max en Sam daar naar school gingen, hebben we met eigen ogen kunnen zien hoe de omstandigheden zijn. Wat voor ons heel normaal is, is daar niet vanzelfsprekend, zoals eten, drinken, potloden, wc-papier en zeep. Maar ook tafels en stoelen: in sommige klassen zitten de kinderen op de grond.

Hoe gaaf zou het zijn als wij vanuit de Bosschool geld inzamelen voor meubilair? Zodat de kinderen in ieder geval op een bankje en achter een tafeltje kunnen zitten.

Laten we ervoor gaan!

Daarom hebben we op de online actiepagina een streefbedrag gezet van € 2.000,- Wordt het meer: geweldig! Wordt het minder: ook geweldig, want alles is zo vreselijk welkom.                                                                                                      Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat het geld daadwerkelijk wordt besteed aan meubilair.

 Groeten, Niels, Inge, Max en Sam Veldt

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more