Samen HIV de wereld uittrappen met Orange Babies!

Wesley Pijpers
Closed You can't donate anymore
from €20,000 (106%)

Zonder terug te willen grijpen naar clichés, we zijn met zijn allen wel echt ongekend bevoorrecht. Niet omdat we het op wat voor manier dan ook hebben verdiend of afgedwongen maar om de simpele reden waar uiteindelijk onze wieg heeft gestaan.

Deze vlieger gaat niet op voor een groot aantal kinderen in Afrika die worden geboren in extreme armoede zonder (gezonde) voeding, medische zorg en een eerlijke kans op een toekomst. In het worst case scenario zijn ze dan ook nog drager van het HIV-virus waarvan we allemaal weten dat dit zonder de juiste medicatie ernstige consequenties heeft en het bovendien deze epidemie alleen maar meer draagvlak biedt.

Ik was al langer op zoek naar een doel waar ik gevoel bij zou hebben en mij met overgave voor in zou kunnen zetten. Met een ontzettend gewenst dochtertje op komst in april werd ik extra gegrepen door het initiatief van stichting Orange Babies die zich inzet om deze cyclus van ongekende ellende bij kinderen te doorbreken.

Met veel trots en dankbaarheid kan ik jullie mededelen dat ik mij in het jaar 2019 als ambassadeur van Orange Babies in zal gaan zetten voor betere levensomstandigheden en mogelijkheden voor voornamelijk moeders en kinderen in het continent Afrika. Onderdeel van dit ambassadeurschap is een uitdagende 10-daagse fietstour door Zambia in november waarbij mij de unieke kans wordt geboden om de projecten en het harde werk voor een betere toekomst met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Dagelijks zal ik gemiddeld afstanden van 60 tot 80 kilometer per mountainbike afleggen om op deze manier geld in te zamelen voor dit goede doel waarmee ik hoop om mijn spreekwoordelijke steentje bij te kunnen gaan dragen aan dit initiatief.

Help jij mij om zoveel mogelijk centjes bij elkaar te gaan trappen en een donatie te doen? Elke bijdrage, ongeacht de omvang, kan een verschil maken en wordt enorm gewaardeerd! Aan iedereen maak ik hierbij in ieder geval de belofte dat ik elke kilometer af zal maken, al is het met zijwieltjes!

View all
€50 08-01-2020 | 10:45 Bedankt voor de verkoop van de 2 We Are Orange Babies boeken!
€50 03-01-2020 | 10:19 Bedankt voor het aanschaffen van de We Are Orange Babies boeken!
€100 16-11-2019 | 11:03 Top gedaan Wes!! Trots op je!
€15 08-11-2019 | 07:41
€25 07-11-2019 | 22:08