Cycle for Girls - La Vuelta Breda

from €20.000 (0%)

Orange Babies zet zich in voor kwetsbare kinderen, jongeren en moeders in de strijd tegen hiv. Onderwijs is cruciaal in de strijd tegen hiv, kinderen die hun school afmaken hebben 2x minder kans op het oplopen van hiv, dan kinderen die niet naar school gaan. Helaas krijgen in onze projectlanden Namibie, Zambia en Zuid Afrika veel meisjes de kans niet om naar school te gaan. Bijvoorbeeld door armoede, gebrek aan menstruatiemiddelen, early mariage of omdat ze jong zwanger raken. 

Cycle for Girls!

Op zondag 3 september tijdens La Vuelta Breda geven we je de kans een extra dimensie toe te voegen aan je tour: bijdragen aan de toekomst van deze meisjes. Met alle deelnemers van La Vuelta Breda samen willen Central Events en Orange Babies 100 meisjes naar school sturen. Want veel meisjes Zuidelijk Afrika krijgen geen kans op onderwijs, terwijl educatie cruciaal is in de strijd tegen hiv. Voor €200,- wordt een meisje een jaar lang ondersteund met onderwijs (schoolgeld), voeding, schoolspullen, een uniform en menstruatiemiddelen.

Wij dagen je uit je vrienden, familie en collega’s op te trommelen om samen via crowd funding één of meer meisjes naar school te sturen! Geef met jouw tour deze meisjes een kans op een gezonde zelfredzame toekomst. Cycle for Girls!