Tour Namibia 2022

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Samen met een groep van zo'n 20 deelnemers fietsen wij door de prachtige natuur van Namibië met de tofste uitzichten. We  overnachten op de meest bijzondere plekken, werkt mee bij de projecten, neemt deel aan avontuurlijke excursies en maakt kennis met onze Orange Babies helden en bewoners. Met eigen ogen aanschouw je wat jouw effort voor impact maakt in de levens van de moeders en kinderen uit de projecten. Door Covid-19 hebben we al 2 jaar op rij de fietstour moeten cancelen. Hierdoor wordt de fietstour van 2022 extra bijzonder.

Tussen vrijdag 28 oktober en zondag 6 november 2022 vindt de uitdagende 'on & off road' fietstour plaats! Van de adembenemende natuur van Namibië tot indrukwekkende verhalen in de projecten, in deze fietstour krijg je het allemaal. Naast de sportieve uitdaging van op de fiets stappen en je trappen door dirt-paden, spotten misschien wel 'The Big Five'. In de projecten ontmoeten we de fantastische kinderen en zie jij met eigen ogen welke impact jouw sponsorgeld maakt. Het Nederlandse najaar betekent een heerlijk klimaat in Namibië. Perfect voor onze fietstour maar ook voor een zalig vakantiegevoel in het zonnetje.

Een kleine donatie maakt al veel verschil
Benieuwd naar hoe jouw donatie verschil kan maken? Hieronder enkele concrete voorbeelden:
  •  Voor € 10,- krijgt een kind twee weken lang gezonde voeding;
  •  Voor € 25,- kan een kind een kwartaal naar school;   
  •  Voor € 100,- kan een adolescent een jaar lang educatie volgen. 

Met jouw donatie help jij de deelnemers van deze fietstour en draag je bij aan de strijd tegen hiv! 

View all
€8 07-03-2023 | 14:41 To: Irene en Hans gaan fietsen voor Orange Babies
€100 07-02-2023 | 19:38 To: Dorrie, Moniek & Dennis fietsen voor Orange Babies Namibië
€100 27-12-2022 | 11:48 To: MOUNTAINBIKE TOUR NAMIBIË 2022 Marjolein super dat je meegedaan hebt met de sponsoractie
€15 16-12-2022 | 17:21 To: Carlita fietst voor Orange Babies!! Super goed dat je dit hebt gedaan! Veel respect voor :) hoor graag je verhalen!!
€50 15-12-2022 | 18:51 To: Peter fietst nog een keer mee
View all

We hebben er zin in!

15-06-2022 | 16:20 De groep is compleet! Ruim 30 enthousiaste deelnemers zullen dit najaar naar Namibië afreizen om hier heel wat kilometers af te leggen. Niet omdat ze zo van fietsen houden (dat doen ze vast ook), maar vooral omdat ze iets willen betekenen voor de kinderen en moeders in de Orange Babies projecten. En wát een betekenis. Met deze steun kan Orange Babies vechten voor een hiv-vrije generatie. Niet alleen ondersteunen wij zwangere vrouwen met het op de wereld brengen van een gezond kindje, maar ook daarna verliezen wij hen niet uit het oog. Kinderen die zich ontwikkelen tot tieners en uiteindelijk tot adolescent, bij blijven hen supporten om hiv-vrij de vrije wereld te betrekken.  Wil jij een van deze gepassioneerde kanjers steunen? Ga snel naar hun persoonlijke actiepagina en doneer!
Read more