Help ons een nieuwe projectkeuken in te richten!

from €6.000 (0%)

Laten we samenwerken om kinderen te helpen aan een volwaardige maaltijd. Doneer vandaag nog en maak een blijvend verschil in de levens van deze kinderen en hun gemeenschap!

Ons OBCD-programma in Five Rand Namibië biedt kwetsbare- en wees kinderen de liefde, verzorging, medische hulp en onderwijs die ze hard nodig hebben. Het programma begon ooit als een kleine gaarkeuken onder een boom, als ondersteuning aan de plaatselijke school om kinderen een gezonde maaltijd te bieden. De school is inmiddels uitgegroeid tot bijna 600 leerlingen! 

In 2020 overleed Jan Boeve, een zorgzame man met het hart op de goede plek. Jan reisde kort voordat hij ziek werd naar Namibië, waar hij een bezoek bracht aan ons programma en geraakt werd door de impact van ons werk. Ter ere van Jan hebben zijn familie en vrienden geld opgehaald voor een nieuwe keukencomplex en eetplaats, waarvan de bouw momenteel in volle gang is.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Om deze faciliteiten volledig operationeel te maken, hebben we jouw hulp nodig! Jouw donatie kan een groot verschil maken voor deze kinderen, die elke dag vechten om te overleven. Met jouw steun zorgen we ervoor dat deze kinderen de voeding krijgen die ze nodig hebben om te bloeien en een gezonde toekomst op te bouwen. Help ons om borden, bestek, potten, pannen en ander keukengerei te kopen, zodat we de kinderen kunnen voorzien van de gezonde maaltijden die ze verdienen.

Voor € 6.000 kunnen wij de hele keuken inrichten. Dit budget is voor de aankoop van:

Ontzettend bedankt!!