Team Helping Hands

Team Helping Hands fietst voor Orange Babies

Still to go

from € 7.000 (57%)

Lieve vrienden, familie & relaties,

Ook dit jaar stappen wij weer op de fiets. In november reizen wij af naar Zambia. Zoals jullie weten hebben de projecten van Orange Babies een bijzondere plek in ons oranje hart. Toch is deze reis extra bijzonder want naast dat we weer de sportieve prestatie aangaan bezoeken we wederom de projecten van Orange Babies. Nog trotser zijn we dat we ook een bezoek brengen aan de Ng’ombe Open Community School (NCS). Dit Project wordt door Orange Babies, met de steun van onze eigen stichting , Orange Heart 4 Hope, ondersteund. De school bevindt zich in één van de armste gebieden van de wereld. De ca 580 leerlingen krijgen thuis over het algemeen niets te eten , op school worden ze hierin voorzien, dit heeft als effect dat ze zich veel beter concentreren en deze voedzame maaltijd is voor de kinderen met HIV essentieel om de medicatie te laten aanslaan en resistentie te voorkomen.naast het financieren van de kosten, zoals de salarissen van de docenten kunnen we de algemeene standaard voor de leerlingen, leraren en huisversting fors verbeteren.

Met z’n vieren gaan we dit met eigen ogen bekijken! Trots zijn wij nu al op de progressie maar helaas zijn er nog steeds kinderen en moeders die jullie/onze hulp hard kunnen gebruiken. Help jij mee?

Alvast bedankt,

Liefs,

Helping Hands

Manuela, Esther, Irene & Hans.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
19-09-2019 | 18:23
16-09-2019 | 10:34
11-09-2019 | 13:28 50% van boek dat Manuela heeft besteld.
11-09-2019 | 13:26 50% van boek dat Irene heeft besteld
11-09-2019 | 13:25 50% van boek dat Hans heeft besteld.