Orange Babies Sponsorkruip

Nog steeds worden er dagelijks wereldwijd 400 baby's geboren met hiv. 50% (!) van alle kinderen die geboren worden met hiv, overlijdt voordat ze 2 jaar oud zijn. Wij hebben daarom programma's opgezet waar we inmiddels al meer dan 500.000 baby's hiv-vrij ter wereld hebben gebracht. 

De coronacrisis eist zijn tol. Donaties lopen flink terug, terwijl deze juist nú noodzakelijker zijn dan ooit. Alleen dan kunnen wij blijven werken aan een AIDS-vrije toekomst. En daar kunnen we jouw hulp hard bij gebruiken! 

Op 1 oktober start de eerste editie van de Orange Babies Sponsorkruip. We hebben allemaal wel eens meegedaan aan een sponsorloop, sponsorzwemmen of sponsorfietsen om geld in te zamelen voor een goed doel. Wij presenteren nu de allereerste Sponsorkruip! Om baby's in Zuidelijk Afrika een eerlijke kans te geven, zetten baby's hier zich in om geld op te halen voor hun leeftijdgenootjes. 

Gaan jij en je baby de uitdaging aan? Kruip erop los en geef hiermee de pasgeboren kinderen in onze projecten de kans om ook verdere stapjes in het leven te zetten.