Team Jonkers

Help HIV de wereld uit, begin met HIV vrije babies

Nog te gaan

van totaal € 7.000 (0%)

Dit jaar gaan wij, Ad en Sandrine Jonkers fietsen voor de projecten van Oranges Babies in Zambia. Als dierenarts hebben wij ons jaren ingezet voor dieren en projecten gesteund in het kader van dierenwelzijn. Nu willen we graag ook een keer wat doen voor mensen en dan in het bijzonder voor kinderen. Omdat we graag zien dat het geld op de goede plaatst terecht komt en ook echt ter plekke hulp kunnen bieden hebben wij voor dit project gekozen.

Wij gaan 8 dagen op de fiets door Zambia langs een aantal projecten die door Orange Babies wordt geleid, we gaan ook helpen met klusjes op deze projecten.

Het zou mooi zijn als we zoveel mogelijk sponsorgeld kunnen meenemen om daar aan deze projecten te kunnen overdragen.

Daarom vragen we jullie om hulp in een bijdrage in deze sponsoring.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
15-06-2019 | 10:27